Etusivu

Kokoonpano

ELO

Kuvat

Videot ja live-
ääninäytteet

Keikat

Uutiset

Uutisarkisto

Vieraskirja

Tarinoita

Yhteystiedot

 

Yhä tiukasti ELOssa kiinni…

Vuosi on nyt vierähtänyt edellisestä julkisesta Rockarian esiintymisestä, joka tapahtui siis 30.8.2014 Leppävaaran kuuluisilla Raittikarnevaaleilla, joilla pääesiintyjänä oli Pave Maijanen. Ilma oli suotuisa ja väkeä riitti mukavasti, vaikka karnevaalit olivat poikkeuksellisesti Sellon aukiolla, eikä raitilla.

Rockaria esitti kaikki kuuluisimmat ELO hitit Evil Womanista lähtien. Tuomas Wirtamo tuurasi mainiosti vaikio basistiamme Aria. Kiitos vielä Tuomas hyvästä ”kompista” jonka loit melko lyhyen varoajan ja muutamien treenien aikana.
 
Olipa mukava soittaa kelpo kelissä ulkolavalla hyvällä äänentoistolla, vaikka akustiikka talojen välissä ei ehkä ollut isolle bändille paras mahdollinen. 

Yhden talvella olleen yksityiskeikan jälkeen päätimme, että kyllä nyt olisi aika järjestää jälleen kunnon bileet - ja mikäs sen tutumpi paikka kuin Vernissa.
Siispä yhteys Velmun Tommi Ouviseen sekä huippumiksaajaan eli Itkosen Timppaan ja kas - keikkapäivä löytyi helposti ja asiat saatiin nopeasti sovittua. 

Tiukasti ELOssa kiinni - konsertti pidetään siis lauantaina 10.10.2015 klo 19 alkaen tutussa paikassa ja tutun tekniikan turvin. Valoissa edelleen Ted Leonard.
Saatiin vielä lämppäriksi mainio suomisoul-bändi, Souna, joka 8 miehisenä (toki yksi nainen, solisti Marki) on taatusti kokemisen arvoinen osin omine soul kappaleineen. 

Mainonta, kutsut ja markkinointi tuovat taatusti jälleen innokkaita ELO faneja paikalle - toivottavasti salin täydeltä. Niin ja myös uusia Souna faneja. 

ELOkuun jälkimainingeissa antoisaa Syksyä ja tulevaa keikkaa odotellen, Rockaria